WASCO gaat voor duurzaam in Apeldoorn

BREEAM Excellent norm voor nieuw distributiecentrum

WASCO is de marktleider op het gebied van verwarming, sanitair en installatie onderdelen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 30 vestigingen door het land, leveren zij ruim 450.000 onderdelen over de hele wereld.

Ecofactorij in Apeldoorn

Het nieuwe distributiecentrum in Apeldoorn van maar liefst 18.000 m².is gebouwd conform de BREEAM Excellent norm. Ontworpen door Bessels Architekten en gerealiseerd door VDR Bouwgroep, stond het hele proces in het teken van duurzaamheid. Uitgangspunt voor het ontwerp is een compact gebouw in een groen landschap. Binnen het pand bevinden zich over drie lagen de kantoorruimten van 1.500 m².

Spreekkamers en vergaderunits

Intermontage heeft de wanden en plafonds voor het kantoorgedeelte mogen realiseren. Met een combinatie van metalstudwanden en onze HGS glaswanden is het kantoor van WASCO DC volgens de wensen van de klant ingericht. Zo zijn de kantoortuinen voorzien van een akoestisch systeemplafond met plafondpaneel type Rockfon Krios. De spreekkamers zijn compact gesitueerd en gescheiden door 50 dB MS wanden met 38dB glaswanden aan de gangzijde.

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.