Tribes Utrecht Centraal Station

Volledig ingerichte kantoren en vergaderruimtes

Tribes faciliteert in compleet ingerichte kantoren, werkplekken en vergaderruimtes. In hun debuutjaar zijn ze verkozen tot beste flexplek van Nederland. Intermontage heeft ook voor deze achtste locatie de systeemwanden geleverd en gemonteerd.

Geluidsisolatie

Efficiënt en zorgeloos werken kan alleen als de werkplek daarvoor geschikt is. Voor intensief bezette kantoorgebouwen zoals Tribes is geluidsisolatie een belangrijk item. De glaswanden van de kantoren zijn daarom uitgevoerd in een 38dB variant. In combinatie met de kaderdeuren waarborgt dit een rustige werkplek in een dynamische en inspirerende omgeving. 

Gelegen direct naast Utrecht Centraal Station is dit een ideale locatie voor cursussen en vergaderingen. Met het oog hierop is één vleugel volledig ingericht met onze TWIN glaswand met een geluidsisolatiewaarde van Rw=50 dB. Het aanbod van flexibele vergaderruimtes in Utrecht is hierdoor op dit vlak flink uitgebreid.

Gebaseerd op de Hamar tribe is deze achtste vestiging van Tribes een kleurrijk, inspirerend geheel van kantoren, flexplekken, ontmoetings-, trainings- en vergaderruimtes. Wederom een project om trots op te zijn.

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.