Tribes Den Haag

Een nieuwe nederzetting voor Tribes

Gelegen naast het bekende Haagse Stadskantoor van architect Richard Meier, heeft het Awardwinning flexibel kantoorconcept Tribes een nieuwe nederzetting opgetrokken, gebaseerd op de Maori-stam.

Het nieuwe werken

Eduard Schaepman en zijn team zijn er wederom in geslaagd een kleurrijke, inspirerende werkomgeving te creëren, waarin het nieuwe werken in al zijn facetten kan plaatsvinden. Intermontage is trots ook voor deze vestiging weer de diverse typen systeemwanden te hebben mogen leveren.
Door toepassing van glaswanden als gangwand, in combinatie met aluminium kaderdeuren waarin het elektronisch toegang systeem is geïntegreerd, is een zeer ruimtelijke beleving gerealiseerd. Voor de dichte tussenwanden is gekozen voor een verdekt wandsysteem waardoor een rustige, strakke scheiding ontstaat.

Multifunctioneel

Tevens is er een flexibel indeelbare vergaderruimte gerealiseerd, welke door middel van een Nüsing Easymatic® mobiele paneelwand in een handomdraai is op te delen. Hierdoor kunnen zowel grotere als kleine groepen op dezelfde m² vergaderen. Efficiënt ruimtegebruik in optima forma.

Geluidsisolatie

Voor al deze wandtypen geldt dat er geen concessies zijn gedaan met betrekking tot de geluidsisolerende eisen. Er moet immers wel gewerkt kunnen worden zonder geluidsoverlast van Haka dansende collega-gebruikers.

 

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.