Facelift voor VDR Bouwgroep

Revitalisatie kantoor VDR te Deventer

Tegenwoordig is het revitaliseren van kantoorpanden een hot item. VDR Bouwgroep verlengt de levensduur van bestaande gebouwen, door deze weer helemaal up to date te maken. Ook het eigen kantoorpand was toe aan een facelift. Hiervoor werden o.a. Intermontage en IBP Interieurbouw benaderd.

Vernieuwing kantoor

Tijdens de revitalisatie is niet alleen de gevel en het dak grondig onder handen genomen. Inpandig heeft het gebouw een volledige facelift gekregen. IBP Interieurbouw heeft een nieuwe entree gecreëerd, voorzien van een balie met ingebouwde betonplaat. De algemene ontmoetingsruimte is voorzien van maatwerk tafels en wandbanken. De kantoren zijn opnieuw ingedeeld om de ruimte optimaal te benutten. Intermontage heeft hier alle glaswanden en plafonds gerealiseerd.

Optimale werkplek

Met nieuwe werkplekken en vergaderruimten, een uitnodigende ontmoetingsruimte en een frisse entree, is VDR Bouwgroep weer klaar voor de toekomst. Zo kan VDR optimaal werken aan hun specialisatie: bedrijfshuisvesting door zowel revitalisatie als nieuwbouw.

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.