Renovatie hoofdkantoor Newomij

Een modern, duurzaam en energiezuining kantoor

Newomij is een grote particuliere vastgoedonderneming. De explotatie wordt uitgevoerd onder de naam Huurwel. Newomij is daarnaast actief op het gebied van vastgoedfinancieringen, beheer van verenigingen van eigenaars en assurantiebemiddeling.

Grootschalige renovatie

In opdracht van Van Wijnen Weesp is het bestaande kantoorgebouw in Naarden opnieuw ingericht. Het hoogstaande ontwerp is gemaakt door Fokkema & Partners Architecten. Het pand is getransformeerd tot een modern, duurzaam en energiezuining kantoor. De modernisering draagt bij aan een betere LCC (Life Cycle Cost) en een verhoogde duurzaamheid.

Akoestische koof

Midden door het pand zijn koven gemaakt met plafondpanelen type Ecophon Focus Ds. Dit verlaagde plafond zonder zichtbare draagconstructie is makkelijk te demonteren en volledig recyclebaar.

Glaswanden met akoestische wandbekleding

Het kantoor is ingericht als open kantoortuin met vele mogelijkheden om geconcentreerd te kunnen werken of in privacy te kunnen vergaderen. Om de akoestiek verder te optimaliseren, is akoestische wandbekleding toegepast in onze glaswanden.

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.