Nieuwe vestiging DHL voor regio Rotterdam-Den Haag

Ultramodern distributiecentrum als investering voor de toekomst

In de nieuwe vestiging in Den Hoorn worden twee bestaande Service Centers van de expressdivisie van DHL ondergebracht waar in de toekomst werkgelegenheid zal zijn voor zo’n 200 medewerkers. Bedrijventerrein Harnaschpolder is voor DHL Express strategisch gelegen in de driehoek Rotterdam, Den Haag, Gouda, waar veel internationale pakketten- en documentenstromen zijn.

Derde DHL project op rij

Na de nieuwbouw vestigingen in Utrecht en Breda, heeft Intermontage Twente ook voor deze vestiging het kantoorgedeelte opgeleverd. Voor aannemer Aan de Stegge Twello is dit de derde vestiging die samen met Intermontage Twente gerealiseerd is.

Wanden en plafonds

Het kantoor is ingedeeld middels metalstudwanden met verdiepingshoge glaswanden aan de gangzijde. Deze glaswanden uit de TC-serie, bestaan uit drie gestapelde glascassettes. Voor een optimale flexibiliteit, is een mobiele paneelwand geïnstalleerd om zo makkelijk twee ruimtes te kunnen combineren.

BREEAM-NL Excellent keurmerk

Uit oogpunt van duurzaamheid voldoet het nieuwe Service Center aan de vereisten van het BREEAM-NL keurmerk op het niveau 'Excellent'. BREEAM is een internationaal erkende integrale beoordelingsmethode om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen. BREEAM-NL Excellent is de op een na hoogste duurzaamheidsgraad. Dat betekent dat wordt voldaan aan duurzaamheidseisen op het vlak van onder meer gezondheid, energie- en waterverbruik, toegepaste materialen, afvalverwerking en landgebruik & ecologie.

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.