Nieuwbouw L&M Rijnsburg

Kantoorinrichting voor bloemengroothandel

L&M Rijnsburg BV is een bloemengroothandel die werkt met de hoogste kwaliteit bloemen en de grootste exporteurs in de markt. In 70 jaar is dit bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de internationale bloemenhandel.

Interieur

Naar ontwerp van Voshol Interieurconcepten uit Rijnsburg, hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan de inrichting van het nieuwe kantoor van L&M Rijnsburg. Binnen het door Hercuton uit Nieuwkuijk gebouwde casco, is er een kantooromgeving gecreëerd, waarin alle medewerkers van L&M Rijnsburg BV in een prettige atmosfeer kunnen functioneren.

Wanden

In de kantooromgeving hebben wij verschillende type wanden geplaatst. De metalstud wanden voldoen aan vlakheidsklasse A. Voshol Interieurconcepten heeft hierop vele schitterende visuals gerealiseerd.

Onze glaswanden zorgen voor transparantie en optimaal gebruik van het bestaande licht. Om de kantoorscheidende dichte wanden aan te laten sluiten op de glaswanden, is onze TWIN glaswand toegepast. Hiermee zijn de hoge geluidsisolatie-eisen gewaarborgd en blijft de wanddikte behouden.

Speciaal is de in de brandwerende pui geïntegreerde balie, welke in samenwerking met de interieurbouwer en Voshol Interieurconcepten is gerealiseerd.

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.