Nieuwe huisvesting voor Flora apotheek

Glaswanden in fris interieur

De Flora apotheek is geheel vernieuwd. Het team van farmaceutische expert staan hun clienten bij met raad en daad in een fris en functioneel interieur. Op de nieuwe locatie aan het Koggeschip in Colmschate is een compleet nieuwe inrichting gerealiseerd in opdracht van aannemersbedrijf Haafkes Veldwachter uit Deventer. 

Glaswanden

Intermontage heeft de glazen systeemwanden mogen plaatsen. Deze glaswanden zijn uitgevoerd in de variant Rw=36dB. Hoe hoger de dB-waarde, hoe beter de geluidsisolatie. Geluidsoverlast tussen kantoor en werkvloer wordt zo beperkt. De glazen deuren zijn  voorzien van valdorpels. Onze enkele glaswanden hebben een maximale geluidsisolatie van Rw=41dB. Onze dubbele glazen wanden gaan zelfs tot Rw=50dB!

Systeemplafond

Om de akoestiek te optimaliseren is er gebruik gemaakt van een systeemplafond met panelen type Rockfon Krios E24 600x600. Deze plafondplaten hebben een hoge geluidsabsorptie (Klasse A). Het egaal witte oppervlak zorgt voor 86% lichtreflectie en draagt bij aan de helderheid in de apotheek.

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.