Nieuw kantoor UAF Utrecht

Oudste vluchtelingenorganisatie van Nederland in een nieuw jasje.

De Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF ondersteunt hoogopgeleide vluchtelingen bij het realiseren van een passende maatschappelijke positie. Ze begeleidt hen bij hun studie en bij het vinden van een baan die aansluit bij hun capaciteiten.

Huisvesting Utrecht

Het UAF is in 2017 verhuisd naar een nieuwe huisvesting in Utrecht. Het Interieurontwerp is een samenwerking met Studio Groen+Schild en Studio Koster van Lienen. Naast kleuraccenten hebben verschillende verhalen van de vluchtelingen een plek gekregen in het ontwerp. Het interieur weerspiegelt hiermee de identiteit van het UAF.

Hout behandeld met monocoat olie

Het maatwerk interieur, gemaakt door IBP Interieurbouw, heeft als basismateriaal underlayment platen. Deze zijn met een monocoat olie behandeld. Monocaot olie zorgt niet alleen voor een duurzame bescherming en kleuring van het hout, maar is ook eenvoudig te onderhouden. Het is 100% VOC vrij. Door verschillende kleuren monocoat olie toe te passen, ontstaat er vanzelf een speels effect.

Vloerafwerking

Boerhof Projectinrichters verzorgde de vloerafwerking. Een combinatie van Marmoleum Forbo Decibel en flat-woven tapijt Ege Epoca Globe zorgt voor de juiste uitstraling.

Glaswanden

Het maatwerk meubilair sluit perfect aan bij de glaswanden. Deze verdiepingshoge glaswanden met ranke profielen zorgen voor een open karakter van de afdeling met voldoende privacy. Gecombineerd met onze kaderdeuren vormen ze een mooi geheel in de inrichting van het UAF.

Fotografie: Mike Bink

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.