Lisser Art Museum

Kunst op het landgoed Keukenhof

Tussen Kasteel Keukenhof en de Keukenhof bevindt zich het Lisser Art Museum (LAM), een project van de VandenBroek Foundation. De VandenBroek Foundation heeft als doel beeldende kunst toegankelijk te maken voor een breed publiek.

In dit museum wordt o.a. de privé-kunstcollectie van de familie Van den Broek, bekend van de supermarktformules Dirk, Bas en Digros en van reisbureau D-Reizen getoond. Daarnaast zal er een divers cultureel programma worden ontwikkeld.

Coördinatie afbouw

Het interieurontwerp is gemaakt door !pet projectinrichters. Wij mochten in opdracht van !pet projectinrichters de wanden, plafonds en maatwerk interieurbouw realiseren. De coördinatie van de gehele afbouw hebben wij ook op ons genomen. Dit was inclusief het opzetten van de bouwplaats met al haar niveauverschillen en de (E&W)- installaties. Het lichtplan is door ons ontworpen en daarna uitgevoerd door Van Dalen Installatietechniek.

Realisatie van complete interieurs

We hebben verschillende producten toegepast. TWIN wanden met flushdeur voor optimale transparantie en geluidswerendheid van Intermontage. Wandlange kasten en een pantry met geprint HPL door IBP Interieurbouw. De vrijstaande unit bekleed met Wonderwall waar een natte cel en kast in zitten verwerkt maakt het geheel af. Het LAM in Lisse is een prachtig visitekaartje geworden waar wij voor staan: Realisatie van complete interieurs.

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.