Kulturhus Jachtlust Twello

Nieuwe indeling in bestaand pand

Kulturhus Jachtlust is een open en transparant gebouw waar gebruikers gezamenlijk overleggen voor een zo optimaal mogelijk gebruik. Het Kulturhus in Twello wordt o.a. gebruikt door Mens en Welzijn Voorst, Buurtzorg, Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), Maatschappelijk Netwerk Voorst en Sensire Veluwe. Naast de vaste gebruikers zijn er diverse huurmogelijkheden in deze accommodatie. Zo is er een atelier gevestigd en worden er zowel muziek- en danslessen gegeven.

Nieuwe werkplekken in bestaande ruimtes

Door nieuwe huurders en nieuwe inzichten was het noodzakelijk om verschillende ruimtes binnen het pand een nieuwe functie te geven, met een nieuwe indeling en bijpassend interieur. Zo is er van de voormalige kinderopvang een kantoortuin gemaakt en zijn meedere kantoren opnieuw ingedeeld om de beschikbare ruimte te optimaliseren.

Kantoortuin met akoestische panelen

Er is extra aandacht voor privacy en akoestiek nodig als meerdere mensen samenwerken in één ruimte waar regelmatig via de telefoon privacy gevoelige gesprekken plaatsvinden. Door speciale akoestische panelen als schotten tussen de werkplekken te plaatsen, is er voldoende afscherming. De plafonds bestaan uit 600x600 panelen Ecophon Gedina A24 inleg. Door de gebruikte akoestische materialen kan er zonder overlast gebeld worden, maar ook overlegd kan worden met collega's.

Woodframe wanden

De vraag naar een warme en open uitstraling, maar met behoud van privacy, is beantwoord door onze Woodframe wanden te plaatsen. De bijpassende balie is verzorgd door onze interieurafdeling, interieurbedrijf IBP Interieurbouw.

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.