Hogeschool Utrecht gaat voor transparantie

Glazen wanden voor een open leeromgeving

Met het oog op de toekomst ontwikkelt Hogeschool Utrecht zich de komende jaren tot een University of Applied Sciences, die op Europees niveau onderscheidend is. Bij continu hoogwaardig onderwijs hoort voortdurende innovatie, ontwikkeling en verbetering. Kwaliteit die ontstaat door een sterke identiteit en transparantie.

Optimaliseren, ontmoeten en verbinden

Om dat te bereiken worden alle onderwijs- en onderzoeksinstellingen van Hogeschool Utrecht, nu nog verspreid over een aantal locaties in de regio, geconcentreerd op één aansprekende en herkenbare plek: het Utrechts Science Park de Uithof. “Optimaliseren, ontmoeten en verbinden “ is het credo voor de toekomst. JHK architecten heeft dit voor Hogeschool Utrecht vertaald in een concept.
Voor de locaties Padualaan 99 en 101 heeft BAM Bouw en Techniek deze Design en Construct Tender gewonnen, in een ketensamenwerking met o.a. INBO Architecten en Intermontage.

Glazen systeemwanden met doorvalbeveiliging

Intermontage is trots dat zij, als Supply Chain Partner van BAM, voor deze locaties de glazen systeemwanden HGS en HGS TWIN heeft mogen plaatsen. De wanden fungeren als verbinding tussen de lokalen/spreekkamers en de gang, en zijn deels doorvalveilig uitgevoerd i.v.m. diverse atria. Door het toepassen van deze glazen systeemwanden is een inspirerende, open leeromgeving ontstaan, waar studenten en medewerkers zich thuis voelen en optimaal kunnen presteren.

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.