Herinrichting kantoor Taxperience

Wanden, plafonds en maatwerk interieur

Taxperience is een dynamisch belastingadvieskantoor met een gedegen reputatie in de markt. Hun aanpak vraagt om creativiteit, flexibiliteit en eigenzinnigheid van haar medewerkers.

Voor Taxperience was het belangrijk dat het kantoor in Den Bosch een beleving voor de klant zou worden. Met de door Intermontage geleverde Woodframe wanden voor de kantoorvleugel en het maatwerk interieur van zusterbedrijf IBP Interieurbouw voor de ontmoetingsruimte is aan deze vraagstelling meer dan voldaan.

Woodframe wand

De warme uitstraling van het kantoor wordt benadrukt door het gebruik van houten profielen in de wanden en kleurrijk tapijt. De glaswanden zijn voorzien van folie om de privacy te garanderen. Naast werkplekken zijn er ook flex- en vergaderplekken gecreëerd. Een kort overleg of wat extra privacy tijdens een telefoongesprek zijn hierdoor mogelijk geworden.

Compleet interieur

In de ontmoetingsruimte is de maatwerk pantry compleet ingericht met o.a. een koelkast en combi-magnetron van Bosch en een vaatwasser van Miele. De bijbehorende bar is de ontmoetingsplek in het pand en voorziet in voldoende opbergruimte. De wandbank, vitrages, maatwerk tafels en verschillende soorten stoelen maken de beleving compleet, zodat de lunchruimte een prettige ruimte is geworden voor medewerkers en klanten.

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.