Expert Twello

Nieuwe huisvesting

Expert Twello is verhuisd en vanaf heden staat de grootste Expertwinkel van Nederland in het mooie Twello met een oppervlakte van wel 1.250 vierkante meter: 900 vierkante meter winkel, 300 vierkante meter magazijn en 50 vierkante meter aan praktische ruimtes. Deze Expert is ingericht als pilot volgens de nieuwste winkelformule. Genoeg reden dus om langs te komen en een kijkje te nemen in de nieuwe huisvesting. Zo hebben ze vanaf nu een enorme TV-wand en een glazen nostalgische passage naast de bijzondere koffie-presentatie, waar werkelijk alles op het gebied van koffie te verkrijgen is.

Koven in het systeemplafond

Intermontage heeft hier de gehele winkel voorzien van nieuwe systeemplafonds type Ecophon Advantage met in het middengebied vier grote verlaagde eilanden. Zusterbedrijf IBP Interieurbouw realiseerde de prefab koven in grijze kleur rondom de plafondeilanden. Deze zijn gevuld met plafondpanelen type Ecophon Focus Soft Slate. De verborgen LED-verlichting accentueert de koven als extra zwevend.

De winkel en het magazijn zijn gescheiden door systeemwanden. De kantine, toiletten en kantoren zijn gerealiseerd middels een combinatie van vooraf afgewerkte en in het werk afgewerkte systeemwanden.

Nostalgische wand

De bijzondere koffiehoek heeft een extra warme uitstraling gekregen door onze jaren 30 nostalgische wand. Een wand opgebouwd uit stalen stoeltjesprofielen, in het werk beglaasd en afgewerkt met “stopverf”.

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.