Amsterdam Trade Bank betrekt verdieping WTC Amsterdam

Woodframe glaswanden op de Zuidas

Amsterdam Trade Bank richt zich op zakelijke klanten die actief zijn in de internationale handel: een handelsbank voor de moderne tijden. Daarnaast bieden ze spaarproducten aan voor Nederlandse, Duitse en Oostenrijkse particulieren. De bank is opgericht in 1994 en is sinds 2001 een dochter van de Russische Alfa-Bank Group, de grootste particuliere commerciële bank in de Russische Federatie.

Van Herengracht naar WTC op de Zuidas

AT Bank heeft recent haar statige kantoor aan de Amsterdamse grachten verlaten en een verdieping in het WTC betrokken in het financiële hart van Nederland.
Intermontage heeft voor deze locatie, naar ontwerp van OOK Architecten uit Amersfoort, alle systeemwanden en deuren mogen verzorgen, alsmede de beeldbepalende visuals en de vloerafwerking. Het projectmanagement namens AT Bank  is uitgevoerd door Sander de Moel van Solved Project Management.

Glaswanden en gesloten wanden

Voor de gesloten wanden zijn MS de Luxe wanden toegepast, die een volledig vlakke ondergrond vormen voor de in de vergaderruimtes toegepaste visuals. Voor de glaswanden is de keuze gevallen op de warme uitstraling van de Woodframe wanden, welke uitstekend combineren met de opvallende deuren en de houten maatwerkelementen. 
De realisatie van de vloerafwerking, een combinatie van Interface tapijtegels, Bolon en parket, is door Kampschreur uit Zoeterwoude gedaan voor Intermontage. Het resultaat is een moderne maar toch chique, open werkomgeving waarin het prettig handelen is.

  • Projecten uitgelicht:

  • Hier vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.
  • Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.
  • * velden zijn verplicht.