Intermontage: van montage tot totale binnenafbouw

Wat doen wij?

Intermontage is gespecialiseerd in wanden en plafonds. Wij beschikken over eigen productielijnen op ons terrein in Terwolde. Glazen wanden met aluminium of houten profielen, stalen wanden met hoge geluidsisolatie en zelfs mobiele paneelwanden. Voor al uw wensen hebben wij de juiste wand. Naast de systeemwanden leveren en monteren wij alle soorten systeemplafonds. De vele soorten wanden en plafonds worden in ons eigen Interieurcentrum in Terwolde getoond.

Realisatie van complete interieurs

Als familiebedrijf geven wij vorm aan uw identiteit. Onze mensen geven de oplossingen waarmee wij, in eigen huis, een compleet interieur realiseren, waarin medewerkers en klanten zich thuis voelen.

Van toen naar nu

In 1977 begonnen dhr. G. Leurink en mevr. G. Leurink-Elzinga een montagebedrijf dat zich voornamelijk bezighield met het monteren van systeemplafonds. Nu staan hun zonen Tony en Henry aan het roer van Intermontage, een bedrijf dat de complete binnenafbouw van een pand realiseert. Met bijna 100 medewerkers en twee vestigingen in het land, de hoofdvestiging in Terwolde (Intermontage) en een 2e in Borne (Intermontage Twente), beschikt Intermontage over de kennis, ervaring en productielijnen om alle soorten projecten vakkundig op te pakken en naar volle tevredenheid te realiseren. Ons zusterbedrijf IBP Interieurbouw is onze interieurafdeling. Door onze geïntegreerde samenwerking, vullen wij elkaar naadloos aan als het gaat om het realiseren van uw interieur.

Groots in klein blijven

Ondanks het grote assortiment diensten en producten, kenmerkt onze werkwijze zich door korte communicatielijnen en een flexibele procesaanpak. U heeft altijd één aanspreekpunt en door onze eigen productielijnen zijn wij in staat 'snel te schakelen' indien nodig. De aluminiumwerkplaats verzorgt al onze profielen. Met onze dochteronderneming Intercoating kunnen wij deze profielen snel op kleur brengen. Onze glasafdeling verzorgt de glaswanden en in onze timmerwerkplaats worden de deuren zoveel mogelijk prefab gemaakt. Naast de grote projecten die we mogen uitvoeren, blijft onze organisatie geschikt om ook de kleine projecten vakkundig en snel op te pakken.

Certificeringen

We zijn niet alleen vooruitstrevend met onze producten, ook met onze certificeringen onderscheiden wij ons in de markt:

Intermontage is ISO 9001 gecertificeerd.
Het ISO 9001:2015 certificaat geeft aan dat Intermontage op alle fronten betrouwbaar opereert en streeft naar klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Hiermee lopen we voorop in de branche en laten we zien dat we gebruik maken van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem.
ISO 14001 is de standaard op het gebied van milieumanagement en richt zich speciaal op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied.


Voor uw en onze veiligheid behaalde Intermontage het VCA** (twee sterren) certificaat. Alle punten op de i en vooruitdenken om zo in alle veiligheid ons werk te kunnen doen. Op die manier hopen wij nog veel mooie projecten voor onze opdrachtgevers te realiseren.

Intermontage is FSC® en PEFC™ gecertificeerd.

Het FSC®-keurmerk verzekert dat onze houtproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn.
Het PEFC™-keurmerk is een keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer, waarbij evenveel aandacht is voor de ecologie, de economie en de sociale aspecten.

VCA certificaten voor veilig werken bij Intermontage
Al onze projectmedewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

Intermontage is een erkend leerbedrijf.
Intermontage ziet het als een maatschappelijke verantwoordelijkheid om jonge mensen te helpen bij het leren van een vak. Daarom zijn we erkend leerbedrijf en leiden we MBO-leerlingen in de praktijk op tot vakman.

  • Ik zou graag de certificeringen van Intermontage Leurink B.V. willen inzien.

  • * velden zijn verplicht.

Milieubeleid

Intermontage draagt haar omgeving een warm hart toe. Daar gaan wij milieubewust mee om. De omgeving bestaat uit onze directe omwonenden en de omgeving waar onze (rest)producten in terecht komen. We willen voldoen aan de wet- en regelgeving en kansen benutten om, waar mogelijk, verder gaan dan deze wet- en regelgeving.

We richten ons met name op minder energie gebruik, het ontwikkelen van duurzame interieursystemen en het verantwoord omgaan met afval.

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Vul onderstaand formulier in:
  • * velden zijn verplicht.