Intermontage certificaten

Certificeringen

We zijn niet alleen vooruitstrevend met onze producten, ook met onze certificeringen onderscheiden wij ons in de markt:

Intermontage is ISO 9001 gecertificeerd.
Het ISO 9001:2015 certificaat geeft aan dat Intermontage op alle fronten betrouwbaar opereert en streeft naar klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Hiermee lopen we voorop in de branche en laten we zien dat we gebruik maken van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem.
ISO 14001 is de standaard op het gebied van milieumanagement en richt zich speciaal op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied.


Voor uw en onze veiligheid behaalde Intermontage het VCA** (twee sterren) certificaat. Alle punten op de i en vooruitdenken om zo in alle veiligheid ons werk te kunnen doen. Op die manier hopen wij nog veel mooie projecten voor onze opdrachtgevers te realiseren.

Het FSC®-keurmerk verzekert dat onze houtproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn.
Het PEFC™-keurmerk is een keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer, waarbij evenveel aandacht is voor de ecologie, de economie en de sociale aspecten.


Intermontage ziet het als een maatschappelijke verantwoordelijkheid om jonge mensen te helpen bij het leren van een vak. Daarom zijn we erkend leerbedrijf en leiden we MBO-leerlingen in de praktijk op tot vakman.

  • Ik zou graag de certificeringen van Intermontage Leurink B.V. willen inzien.

  • * velden zijn verplicht.

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Vul onderstaand formulier in:
  • * velden zijn verplicht.