Bezoek ons Interieurcentrum in Terwolde

Op uw mobiele telefoon en computerscherm kunt u altijd onze producten zien. U ziet prachtige foto's, duidelijke details en een omschrijving van de technische gegevens. Iedere systeemwand, van glaswand tot stalen wand, wordt uitgelicht en geeft u een indruk van de uitstraling en kwaliteit van onze producten. En toch mist u iets. Iets tastbaars. Een beleving!

In het echt is alles mooier

Tijdens uw bezoek aan ons Interieurcentrum ervaart u de warme uitstraling van onze glazen systeemwand met houten profiel. Voelt u hoe soepel onze mobiele paneelwand loopt. Ziet u hoe multifunctioneel onze geïntegreerde whiteboards zijn. 

Wij bieden u een totaalconcept

In ons Interieurcentrum laten wij u een totaalconcept zien. Systeemwanden, plafonds, interieurbouw en alles wat daarbij hoort. Ons Interieurcentrum in Terwolde ligt op een goed bereikbare locatie tussen Apeldoorn en Deventer. Op 10 minuten afstand van de A1 en A50. Op onze ruime parkeerplaats kunt u uw auto gratis en makkelijk parkeren. Uiteraard beschikken wij over een oplaadpaal voor uw hybride-voertuig.

Maak nu uw afspraak

In ons Interieurcentrum kunt u uiteraard genieten van een heerlijk kopje versgemalen koffie. Tijdens uw bezoek kunnen onze adviseurs u alles vertellen over de gebruikte materialisatie en oplossingen die wij in ons interieur hebben toegepast. 

Kunt u ook niet wachten om bij ons inspiratie op te doen? Ons vakmanschap te zien. Onze passie te voelen. Maak dan nu een afspraak.

U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0571- 29 14 80 of u kunt onderstaand formulier invullen en versturen.

  • Maak hier uw afspraak

  • * velden zijn verplicht.

  • Maak hier uw afspraak

  • * velden zijn verplicht.